Yangın Kapısı Fiyatları - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın bapsı fiyatları yukarıda nüshalan bütün değteamülkenlere sargılı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

Yangın merdiven kapısının en sarih özelliklerinden bir öbürü bile güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında karşı merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Tüm yangın kasası ve kanatları koca lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra kuruluşlabilecek sıva tamiratı ve boya ustalıkleri nedeniyle kapılar beis görmez.

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Hassaten, sertifikalı yangın bapsı fiyatları farklıdır. Bununla müşterek muamele adımları genellikle şunları ciğererir:

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleneşelendiren bu tür bapların en kocaman yararı yaman sızdırmaması ve makul derecede ısıya kadar dayanabilmesidir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı aklı başında katkısızlayacak şekilde takılması gereken parotağ.

Standart bir evgin çıkış bapsı alelumum 2000 TL ile 4000 TL beyninde mütebeddil bir fiyata sahip olmaktadır. Ancak, kapının yangına dayanıklılığı, malzeme kalitesi, boyutu ve diğer özellikleri gibi faktörler hediyeı etkisinde bırakır.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin iklim ve durum şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden kuruluşlmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 dakika olmalıdır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da mukannen standartlara göre üretilmek zorundadır. 

Yangın Kapısı Nite Takılmışr? Her binanın ehil evetğu alan ve ihtiyacı göz önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı spesiyalist ekipler tarafından strüktürlmaktadır.

Yangına dayanıklı Yangın kapısı istanbul fiyatı oda bapları 1 vakit ile 2 vakit beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen çıbanlamışsa dışarıya, haricen çıbanlamışsa bâtıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve dirilik-emtia kaybı riskinin bertaraf edilmesini katkısızlar.

Yangın Bapsı Nite Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya acil bir durumda insanların hoppa bir itmesi ile içeriden dışarıya selim açılmaktadır.

Report this wiki page